Tikkakosken partiolaiset

Adventtikalenteri- ja korttimyynti

 

Adventtikalentereiden myynti on partiossa vanha perinne, johon osallistumme tänäkin syksynä. Tänä vuonna myynnissä on jälleen myös Mauri Kunnaksen kuvittamia joulukortteja 5€/pkt (kuuden kortin paketti). Tämä myyntityö on lippukunnallemme tärkein varainhankintakeino, sillä jokaisesta myydystä kalenterista (7 €) jää lippukunnalle 2,90 € ja joulukorteista 1,50 €. Hankitut varat käytetään suoraan lippukunnan toimintaan ja näin esim. retket ja leirit tulevat osallistujille halvemmiksi.

Suurimman osan kalentereista ja korteista annamme lapsille itse myytäviksi, osan myymme mahdollisesti porukalla myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina. Henkilökohtaiset myyntipalkinnot ovat tänä vuonna seuraavat:
10 myytyä kalenteria= Tehotonttumerkki ja Spork-lusikkahaarukkaveitsi
15 myytyä kalenteria = Tehotonttumerkki ja partioavainnauha
25 myytyä kalenteria = Tehotonttumerkki ja varavirtapankki (esimerkiksi kännykälle)

Lisätietoa partion adventtikalenterista osoitteessa http://www.adventtikalenteri.fi/

Toivomme teidän ilmoittavan ryhmänjohtajalle, montako kalenteria ja korttia teidän lapselle voi antaa myytäväksi. Tarpeen mukaan lisää kalentereja ja kortteja saa oman johtajansa kautta. Vanhemmat voivat toki avustaa lasta kalentereiden ja korttien myynnissä esim. myymällä niitä omalla työpaikallaan. Myynti on alkanut 15.10. Rahat kalentereista (ja mahdolliset myymättömät kalenterit/kortit) tulee palauttaa ryhmän johtajalle viimeistään itsenäisyyspäivää edeltävässä kokouksessa.

Kalentereja ja kortteja voit ostaa paikalliselta partiolaiselta tai kalenterivastaavaltamme Riitta Kuismalta 0414379550

adventti15