Tikkakosken partiolaiset

ensimmäinen #etäpartiotehtävä koko lippukunnalle

Terveisiä lippukunnasta!

Suomen partiolaiset ja johtajistomme tiedottikin jo viime viikolla, että kaikki lähipartiotoiminta jää tauolle ainakin 15.4. saakka. Tämä tarkoittaa koloiltojen, retkien, partiotaitokilpailuiden ym. peruuntumista tai siirtämistä myöhempään ajankohtaan. Seuraamme tilannetta ja noudatamme viranomasten sekä keskusjärjestömme ohjeita tauon mahdollisen jatkamisen suhteen.

Tauon aikana jokainen ryhmä saa kuitenkin tehtäväkseen omia etäpartiotehtäviään. Niihin saatte ohjeet omilta ryhmänjohtajiltanne. Tässä on myös liitteennä yksi kaikille ikäkausille yhteinen tehtävä. Voitte tehdä hyvän työn yhdessä pienten partiolaisten kanssa. Isommat voivat tehdä tehtäviä itsenäisesti, mutta yhdessä tehdessä on mukavampaa!

Päivän hyvä työ
Partiolainen tekee tällä viikolla (vko 12) mahdollisimman monta keittiöön liittyvää palvelutehtävää. Kattaa pöydän, pesee hedelmät, vie roskat, leipoo tai vaikka tarkistaa kotivaran kaapeista. Kerätkää mahdollisimman monta suoritusta ja kirjatkaa ylös. Tehtävä kuitataan suoritetuksi laittamalla valokuva listasta su 22.3. 040 5419758 (Juska, wa tai txt) tai kuvakommenttina facebookiin tehtäväkäskyn alle. Katsotaan montako suoritusta lippukuntamme saa! Tulos julkaistaan lippukunnan somekavilla #tikpar #etäpartio