Tikkakosken partiolaiset

Kosmos 15 -piirileiri + infoilta 4.3

Päivitys 8.2: LPK järjestää Kosmos-infon vanhemmille keskiviikkona 4.3 klo 19-20 partiokololla.

Ensi kesänä lippukuntamme lähtee Järvi-Suomen Partiolaisten piirileiri Kosmos ’15:lle Puumalan Pistohiekalle. Kosmos ’15 on mahtava mahdollisuus saada unohtumattomia leirimuistoja ja paljon uusia kavereita koko Järvi-Suomen Partiolaisten alueelta. Viimeksi Järvi-Suomen Partiolaiset järjesti pii

rileirin vuonna 2012– tätä ei siis tapahdu joka vuosi!

Sudenpennut ja seikkailijat ovat leirillä 1.-5.8.15, tarpojaikäiset ja sitä vanhemmat 29.7.-5.8.15.

Vaikka leiri tarjoaakin huimasti uusia kokemuksia ja ihmisvilinää, liikutaan siellä oman lippukunnan kanssa ja tuttujen johtajien seurassa. Jokaiselle ikäkaudelle on omaa ohjelmaa. Niinpä Kosmos ’15 ei ole liian pelottava kokemus nuorimmillekaan partiolaisille.

Meidän lippukunnassamme Kosmokselle ilmoittaudutaan palauttamalla täytetty ja allekirjoitettu ilmoittautumislomake partiokolon ilmoittautumislaatikkoon 15.3.15 mennessä. Ilmoittautumislomake löytyy kotiin tulleen Liplatus 4/14 –lehden välistä tai lisäksi sen voi ottaa mukaansa myös kololta. Ohjeet ilmoittautumislomakkeen täyttöön ja muuta tietoa löytyy tästä.

Vanhemmat voivat tulla leirille vierailemaan lauantaina 1.8.15, mutta he ovat erittäin tervetulleita mukaan myös koko leirin ajaksi. Kaikille vanhemmille löytyy leiriltä tekemistä (=leiripesti) joko oman lippukunnan kanssa tai leirijärjestäjän puolesta.

Lippukuntamme lähettää kaikille leirille lähtijöille leirimaksu- ja leirituotelaskun annettuun sähköpostiin ja maksujen eräpäivä on 31.3.

Kosmokselle lähdetään todennäköisesti Jyväskylän partiolaisten bussiyhteiskuljetuksella, josta saattaa joutua maksamaan jotain. Lippukunta kuitenkin pyrkii kompensoimaan bussimaksua.

Lisätietoja leiristä antaa oma johtaja, tai Kosmosporukkamme pääjehu Eppu, 0407532326, eppux@hotmail.com. Lisätietoa leiristä myös http://kosmos15.fi