Tikkakosken partiolaiset

Liittyminen

Onnittelut hyvästä valinnasta. Partio on maailmanlaajuinen ja mahtava harrastus, jota on ilo harrastaa.

Me täällä Tikkakosken Partiolaisissa toivotamme jokaisen jäsenen tervetulleeksi mukaan toimintaan, olit sitten vasta omaa koulutietäsi aloitteleva tai jo pitkälle työelämässä edennyt: aikuisille pestejä löytyy leirikokista ryhmien vetämiseen ja kaikkea siltä väliltä.

Yleensä uudet ryhmät kootaan koulujen syys- tai kevätlukukausien alkaessa, mutta mikään ei estä sinua liittymästä partioon myös muulloinkin. Ota ensin yhteyttä lippukunnan johtajistoon (tikpar(at)tikpar.com). He osaavat kertoa toiminnasta lisää ja onko ryhmissä tilaa.

Kun sopiva ryhmä on löytynyt ja olet tutustunut partioon kahdella kerralla ja sinusta tuntuu, että haluat harrastaa partiota on vuorossa liittyminen lippukuntaan.

Tee nämä ja olet liittynyt lippukuntaan:

1) Rekisteröidy ja lisää lapsesi 

https://kuksa.partio.fi/kotisivut/hakemukset/hakemus.aspx?id=9999798

2) Lisäksi suorita 30€ suuruinen liittymismaksu. Maksu suoritetaan siis vain kerran lippukuntaan liityttäessä ja se kattaa osan merkkien ja partiohuivin kustannuksista.

Maksun saaja Tikkakosken partiolaiset ry

Tilinumero FI74 5290 3340 0207 02

Viesti saajalle: Liittymismaksu [liittyjän nimi]

Summa 30€

Liittyessäsi Tikkakosken partiolaisiin liityt siis myös Suomen Partiolaiset ry:n jäseneksi. Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on 71€ vuodessa , perheen toiselta jäseneltä 46€.

Jäsenedut: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenedut/

Partiosta eroaminen

Jos aiot lopettaa partion, tee eroanomus kuksa-järjestelmän kautta.

https://www.partio.fi/lippukunnille/lippukunnan-johtaminen/digitaaliset-palvelut/partiorekisteri-kuksa/kuksa-partiosta-eroaminen/