Tikkakosken partiolaiset

Liittyminen ja Kuksa

Onnittelut hyvästä valinnasta. Partio on maailmanlaajuinen ja mahtava harrastus, jota on ilo harrastaa.

Me täällä Tikkakosken Partiolaisissa toivotamme jokaisen jäsenen tervetulleeksi mukaan toimintaan, olit sitten vasta omaa koulutietäsi aloitteleva tai jo pitkälle työelämässä edennyt: aikuisille pestejä löytyy leirikokista ryhmien vetämiseen ja kaikkea siltä väliltä.

Yleensä uudet ryhmät kootaan koulujen syys- tai kevätlukukausien alkaessa, mutta mikään ei estä sinua liittymästä partioon myös muulloinkin. Jos et ole vielä tutustunut toimintaan, eikä sinulla tietoa sopivista ryhmistä, ota yhteyttä lippukunnan johtajistoon (tikpar(at)tikpar.com). He osaavat kertoa toiminnasta lisää ja onko ryhmissä tilaa.

Kun olet tutustunut ja osallistunut jonkin aikaa partion toimintaan ja sinusta tuntuu, että haluat harrastaa partiota on vuorossa liittyminen lippukuntaan virallisesti:

Tee nämä ja olet liittynyt lippukuntaan:
1) Täytä ja palauta jasentietolomake omalle johtajallesi, jotta hän saa tietosi. Lomake toimii myös tositteena liittymisestä. Lomakkeen saa myös partiokololta.

2) Täytä myös sähköinen liittymislomake, jotta kirjaudut myös Suomen Partiolaisten järjestelmään ja saat jäsenedut (lueteltu alla) käyttöösi.

3) Lisäksi suorita 25€ suuruinen liittymismaksu. Maksu suoritetaan siis vain kerran lippukuntaan liityttäessä ja se kattaa osan merkkien ja partiohuivin kustannuksista.

Maksun saaja Tikkakosken partiolaiset ry

Tilinumero FI74 5290 3340 0207 02

Viesti saajalle: Liittymismaksu [liittyjän nimi]

Summa 25€

Liittyessäsi Tikkakosken partiolaisiin liityt siis myös Suomen Partiolaiset ry:n jäseneksi. Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on 71€ vuodessa (2019), perheen toiselta jäseneltä 46€ (2019). Uuden jäsenen jäsenmaksun saapumisessa saattaa kestää muutamia viikkoja ja lasku tulee postitse.

Jäsenedut:
-Laadukasta toimintaa viikoittain sekä mahdollisuus osallistua retkille, leireille, kilpailuihin ja tapahtumiin
-Partio-lehti täyden jäsenmaksun (I-maksun) maksaneille kotiin sekä yli 18-vuotiaisille partiolaisille verkkolehti partiojohtaja.fi
-Tapaturma-, matkatavara- ja vastuuvakuutukset
-10 %:n alennus partiokauppojen normaalihintaisista tuotteista. Alennus ei koske partiotuotteita. Partiokauppojen yhteystiedot: www.partio.fi/partiokaupat
-Suomen retkeilymajajärjestö – SRM ry:n jäsenedut

Kuksa-jäsenrekisteri

Suomen partiolaisten jäsenrekisteri on nimeltään Kuksa. Kun uusi jäsen lisätään rekisteriin, lähtee annettuun sähköpostiin automaattiviesti huoltajalle, josta ”jäsennumero” löytyy. Tällä numerolla ja sähköpostiosoitteella, johon viesti saapuu, pystyy huoltaja luomaan oman Kuksa-tunnuksen. Tunnuksen avulla huoltaja pääsee muokkaamaan tarvittaessa omia, sekä lapsen tietoja. Lisäksi Kuksan kautta on tulostettavissa partion jäsenkortti (esimerkiksi Partioaitan partioalennusta varten), jota ei nykyään toimiteta erikseen.

Toimi seuraavasti kun viesti on saapunut:
1. Mene osoitteeseen http://kuksa.partio.fi/ ja klikkaa alhaalta rekisteröidy
2. Jäsen/huoltajanumerosi on sähköpostin mukana tullut ”jäsennumero”
3. Sähköposti on se osoite, johon viesti on saapunut
4. Valitse kirjautumistapa
5. Katso tarkemmat ohjeet käytöstä ja Kuksan ominaisuuksista tässä(vanhemmat huom! katsokaa toisen sivun ohjeet ensin)

Lisätietoa ja Kuksa-tukea antaa Antti: antti.nikala[se häkkyrä]gmail.com

Partiosta eroaminen

Jos aiot lopettaa partion, ole yhteyksissä lippukunnanjohtajaan, niin poistamme sinut jäsenrekisteristä etkä saa enää uusia jäsenlaskuja.