Tikkakosken partiolaiset

Liittyminen

Onnittelut hyvästä valinnasta. Partio on maailmanlaajuinen ja mahtava harrastus, jota on ilo harrastaa.

Me täällä Tikkakosken Partiolaisissa toivotamme jokaisen jäsenen tervetulleeksi mukaan toimintaan, olit sitten vasta omaa koulutietäsi aloitteleva tai jo pitkälle työelämässä edennyt: aikuisille pestejä löytyy leirikokista ryhmien vetämiseen ja kaikkea siltä väliltä.

Yleensä uudet ryhmät kootaan koulujen syys- tai kevätlukukausien alkaessa, mutta mikään ei estä sinua liittymästä partioon myös muulloinkin. Jos et ole vielä tutustunut toimintaan, eikä sinulla tietoa sopivista ryhmistä, ota yhteyttä lippukunnan johtajistoon (tikpar(at)tikpar.com). He osaavat kertoa toiminnasta lisää ja onko ryhmissä tilaa.

Kun olet tutustunut ja osallistunut jonkin aikaa partion toimintaan ja sinusta tuntuu, että haluat harrastaa partiota on vuorossa liittyminen lippukuntaan virallisesti:

Tee nämä ja olet liittynyt lippukuntaan:
1) Täytä ja palauta jasentietolomake omalle johtajallesi, jotta hän saa tietosi. Lomake toimii myös tositteena liittymisestä. Lomakkeen saa myös partiokololta.

2) Rekisteröidy ja lisää lapsesi partio.fi-järjestelmään, jotta kirjaudut myös Suomen Partiolaisten järjestelmään

3) Lisäksi suorita 25€ suuruinen liittymismaksu. Maksu suoritetaan siis vain kerran lippukuntaan liityttäessä ja se kattaa osan merkkien ja partiohuivin kustannuksista.

Maksun saaja Tikkakosken partiolaiset ry

Tilinumero FI74 5290 3340 0207 02

Viesti saajalle: Liittymismaksu [liittyjän nimi]

Summa 25€

Liittyessäsi Tikkakosken partiolaisiin liityt siis myös Suomen Partiolaiset ry:n jäseneksi. Suomen Partiolaisten jäsenmaksu on 71€ vuodessa (2019), perheen toiselta jäseneltä 46€ (2019). Uuden jäsenen jäsenmaksun saapumisessa saattaa kestää muutamia viikkoja ja lasku tulee postitse.

Jäsenedut: https://www.partio.fi/partiolaiselle/jasenpalvelut/jasenedut/

Partiosta eroaminen

Jos aiot lopettaa partion, ole yhteyksissä lippukunnanjohtajaan, niin poistamme sinut jäsenrekisteristä etkä saa enää uusia jäsenlaskuja.