Tikkakosken partiolaiset

Partioasujen yhteistilaus

Hei kotiväki!
Onko partioasu käynyt pieneksi tai sitä ei vielä ole lainkaan (esimerkiksi sudenpennuista seikkailijaksi siirryttyessä)? Lippukunta tekee yhteystilauksen partioasuista marraskuun alussa. Partioasua käytetään esimerkiksi itsenäisyyspäivisin, mutta sen hankinta ei ole välttämätöntä. Partioasujen kokeilukappaleet ovat kololla 19-22.10. Tällöin sopivaa partioasua voi kokeilla partiokololla oman partiokokouksen aikana. Vanhemman kannattaa ilmoittaa johtajalle kokeiluhaluista tai tulla käymään kokouksen aluksi/lopuksi. Muistakaa ottaa ylös sopivaksi havaittu koko tilausta varten.

Tilaaminen tapahtuu tällä lomakkeella 31.10 mennessä. Yhteistilauksen saavuttua laitetaan viesti tilaajien vanhemmille. Paita ja merkit lunastetaan maksamalla.

Ohjeet merkkien ompeluun löytyy täältä.

Sudenpennuille
partioasuksi lippukunta suosittelee sinistä merkitöntä trikoo- tai collegepaitaa, jollaisia löytyy vaatekaupoista. Halutessaan paidan voi tilata myös yhteystilauksessa hintaan 15 euroa. Kokotaulukko on: 128/140/152/164.
Vanhemmat partiolaiset (seikkailijat, tarpojat, samoajat, vaeltajat ja aikuiset)
käyttävät partioasunaan sinistä partiopaitaa (hinta 49 euroa). Koot: naisten S/M/L/XL, miesten S/M/L/XL ja lasten 140/150/160.

Partiopaidan merkit
Samalla paitaan kannattaa tilata vasemman hihaan partiotunnukset: paikkakuntatunnus, piirimerkki, järjestötunnus ja lupausmerkit, sekä taskuun kiinnitettävä maatunnus. Merkit yht 10 euroa.

Päätösmerkki Lisäksi tarjoamme halukkaille mahdollisuuden tilata pukuunsa ikäkauden päätösmerkin (4 euroa), joka pysyy puvussa koko partiouran ajan. Eli jos olet siirtynyt tai siirtymässä sudenpennuista seikkailijoihin, seikkailijoista tarpojiin, voit tilata kyseisen ikäkauden päätösmerkin.

Voit tilata myös muuta haluamaasi partiovarustetta yhteystilauksella. Katalogi löytyy täältä:
http://www.j-sp.partio.fi/wp-content/uploads/2014/12/Kuvallinen-hinnasto-vaatteet-OK.pdf